APEL MAJKE: “Pomozite mojoj Lauri koja je u 19. godini saznala da boluje od teške bolesti!”

Na najvećoj društvenoj mreži osnovana je grupa „Pomozimo Lauri Bradetić“ a nama se obratila i obiteljska prijateljica sa zamolbom za objavu ovoga apela

Naime, u životu majke i kćeri, Barbare Valčić i devetnaestogodišnje Laure Bradetić, gotovo preko noći sve se srušilo. Prilikom sistematskog pregleda za pristupanje  vatrogascima Laura je prošle godine saznala za srčane mane.

U studenom prošle godine zbog zastoja srca bila je na operaciji koja nije uspjela, prepričava nam obiteljska prijateljica Dada Muzaferović. U veljači ove godine ni drugi operativni zahvat nije imao uspješan ishod, a Laura se nažalost 24. ožujka srušila zbog novog srčanog zastoja.

Oživljavana je 45 minuta i bila u induciranoj komi, što je rezultiralo krajnje negativnim posljedicama po njezino zdravlje – ima veliko oštećenje na mozgu, nepokretna je i jako slabo vidi.

Istovremeno, s velikim problemima suočila se i njezina majka Barbara Valčić, inače dijabetičarka kojoj ova situacija također predstavlja ogroman zdravstveni izazov. Zbog potreba liječenja ionako nevesela financijska situacija obitelji pogoršala se, a sve je kulminiralo kada su Barbari počele kasniti plaće na dotadašnjem radnom mjestu u jednoj riječkoj pekari. Suočena s povećanim financijskim izdacima za potrebe liječenja nepokretne Laure, Barbara Valčić okrenula se jedinom mogućem rješenju za Laurin spas, apelu javnosti za pomoć.

„S obzirom da bez plaće ne možemo živjeti, molim sve koji su u mogućnosti da na moj račun uplate koju kunu da možemo Lauri kupiti sve potrebno za liječenje te da imamo za život dok se Laura ne oporavi. HVALA svima. Unaprijed hvala“, napisala je u grupi za pomoć na Facebooku Barbara Valčić koja unatoč svemu i stalnoj brizi za Lauru traži novi posao.

Ukoliko ste u mogućnosti, pomozite im!

Podaci za uplatu na račun:

Barbara Valčić
PBZ banka
IBAN: HR5623400093200192278 (PBZ banka)
Swift: PBZGHR2X

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari