APEL ZA POMOĆ: U Podhumu u strašnim uvjetima živi hendikepirani mladić, pomozite mu obnoviti dom!

Društvenim mrežama danas se strelovitom brzinom širi apel za pomoć mladiću s Podhuma

Mladić živi u nehumanim uvjetima a zbog svih životnih tragedija koje su ga zadesile ima i govornu manu te zbog toga teško pronalazi posao.

Skupina mještana pokrenula je akciju za obnovu mladićeva doma, a apel upućen svima koji mogu pomoći prenosimo u cijelosti:

Dragi ljudi, pozdrav!

Molimo VAS sve koji mogu pomoći i koji ste u mogućnosti da otvorite, podijelite i pomognete.

Naime, riječ je o dečku od 21 godine napuštenom od strane majke, bez oca koji je u njegovoj ranoj dobi izvršio samoubojstvo u istoj ovoj kući, koji već neko vrijeme živi bez vode i struje, bez ispravnih prozora i ulaznih vrata, bez minimalnih uvjeta za život!

Dečko strašno muca zbog svih prouzročenih trauma i podosta teško nalazi posao kako bi sakupio za život. Kuća se nalazi u Podhumu, nedaleko Rijeke i molimo sve dobre ljude koji imaju stari namještaj koji je ispravan, pločice koje su upotrebljive ili bilo kakve ispravne sanitarije da nam se jave.

Nekolicina njegovih sumještana krenula je u akciju obnove i dovođenja kuće u stanje dostatno života kako bi se ovom mladiću pomoglo.

Ukoliko ste voljni pomoći, javite nam se porukom i znajte, da je svaka, pa i najmanja pomoć DOBRODOŠLA. Unaprijed hvala od njegovih prijatelja i njega samoga!”, stoju u apelu kojeg je uputila Martina Šebalj.

Ako ste u mogućnosti pomoći, možete se obratiti na  broj mobitela 0916051025.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari