hdr

Povodom ovogodišnjeg izdanja Povratka na Kantridu, klub navijača Armada i organizatori ponovno su iskazali svoju zahvalnost riječkim vatrogascima

Dejan Božić u ime KN Armada i Vedran Babić u ime organizatora, uručili su danas ulaznice za utakmicu između HNK Rijeke i HŠK Zrinjski koja će se odigrati 12. listopada pod stijenama Kantride.

Utakmica je to koja je izazvala ogroman interes navijača, ali i veliku potražnju za ulaznicama, a one danas poklonjene znak su pažnje i zahvale za nesebičnu predanost i izuzetan doprinos vatrogasaca JVP Rijeka zajednici.

„Zahvaljujem KN Armada na poklonjenim ulaznicama. Naši dečki redovito odlaze na utakmice, a naravno da će rado pogledati i onu između HNK Rijeke i HŠK Zrinjski.“ kazao je Sanjin Blažević, pomoćnik zapovjednika JVP Rijeka.

„S vatrogascima JVP Rijeka imamo dugogodišnju suradnju. Puno njihovih pripadnika naši su aktivni članovi i s nama dijele tribinu. Oni rade težak posao i ovo je jedna lijepa gesta da ih se sjetimo i da im se zahvalimo. Prodaja ulaznica za Povratak na Kantridu ide jako dobro; prešli smo već brojku od 6 000, a očekujemo pune tribine!“ izjavio je Dejan Božić u ime KN Armada.

„Međunarodnoj prijateljskoj utakmici koju svi s nestrpljenjem očekujemo prethodit će niz prigodnih sadržaja. Prodaja karata ide jako dobro, a kao što smo mogli i očekivati – dobivamo brojne upite čak i iz šire regije. Očekujemo pun stadion i posebne emocije svih onih koji su ga nekada pohodili.“ rekao je organizator Vedran Babić.

„Bit će nam jako drago otići na utakmicu. Vrlo se dobro slažemo s Armadom i surađujemo već dugi niz godina, a nadamo se da će se ta suradnja nastaviti.“ izjavio je Igor Damjanović u ime JVP Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari