ARS podržava HNS-ovog Jurja Bukšu u kandidaturi za gradonačelnika Rijeke

„Svako svoje obećanje Juraj Bukša i ispuni“, poruka je riječke podružnice Autonomne regionalne stranke

„Sve što je dosad obećao Juraj Bukša je i ispunio, zbog čega ga ARS podržava u njegovoj kandidaturi za čelnog čovjeka Rijeke na predstojećim lokalnim izborima“ na konferenciji za medije istaknuo je Aljoša Bratuša, predsjednik riječke podružnice Autonomne regionalne stranke Hrvatskog primorja, Gorskog Kotara, otoka i Rijeke.

Suradnja ARS-a i HNS-ovog kandidata, Jurja Bukše, započela je prije tri godine u izborima za mjesne odobre, a nastavila se kroz projekt Riječke špine.

„Jako se dobro sjećamo mnogih koji su govorili kako se špine neće moći postaviti. Navodili su niz različitih problema, poput dobivanja dozvole ili dovođenja vode do mjesta predviđenih za špine. Međutim, Bukša je dokazao ne samo da se može, nego se može odmah!“ naglasio je Dario Bognolo, tajnik ARS Rijeka.

„Isto se događa i s autobusnim kolodvorom. Bukša je obećao točan datum kada će Rijeka dobiti autobusni kolodvor. Hoćemo nekoga tko točno zna što radi i tko svoja obećanja izvršava. Zahvaljujući Bukši, Rijeka će 1. srpnja 2019. napokon otvoriti vrata novog i suvremenog kolodvora koji će uljepšati, a ne sramotiti vizuru grada. Zato mu dajemo punu podršku, ne samo kao stranka, već i kao Riječani!“ zaključili su ARS-ovci nadodavši kako su u nekoliko navrata razgovarali s potencijalnim kandidatima za gradonačelnika Rijeke i političkim strankama koje ih podupiru. Izuzev Bukše, nitko drugi nije dao konkretne projekte – što, tko, kada i gdje.

Uz Bratuša i Bognola, konferenciji su nazočile i članice predsjedništva ARS Rijeka, Jasna Bogunović, Zorka Ćoso i Gorana Bratuša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari