POČINJU 4. LIPNJA

Atraktivne Matuljske ljetne večeri i ove godine kroz čak 90 dana donose ‘bezbroj’ zabavnih događaja. Evo programa!

Donosimo program Matuljskih ljetnih večeri – Tramontana će vas ofriškat. One se na području općine Matulji organiziraju od 4. lipnja pa sve do 2. rujna 2023. godine.

Manifestacija “Matuljske ljetne večeri – Tramontana će vas ofriškat” održava se u Matuljima od 1995. godine. Do izgradnje Amfiteatra, 2016. godine, predstave kino projekcije, koncerti i druga zabavna, kulturna i sportska događanja održavala su se na Trgu ispred općine, na gornjem igralištu i ispred Hangara.

Nezaobilazno mjesto za kulturna zbivanja

Amfiteatar je danas nezaobilazno mjesto za kulturna zbivanja u kojem i publika i izvođači uživaju, a Tramontana, vjetar po kojem smo posebni, svakoj izvedbi u Amfitetaru daje poseban dašak. Dašak toliko potrebne ljetne svježine, ali i dašak ugode koja garantira “guštanje” u priredbama u samom centru Matulja.

“Guštanje” će početi već 4. lipnja Skupom Armunikaši škole Nike Polesa, koji se po 5. put održava kod Doma Permani te se nastaviti već 10. lipnja Međunarodnim malonogometnim turnirom i koncertom grupe Gustafi u Pasjaku.

Lipanj se nastavlja u dječjem tonu pa će se moći čuti učenike glazbenog odijela pri OŠ. “M. Brozović” Kastav koji pohađaju škole na području općine Matulji, kao i vidjeti što su učenici škole Matulji pripremili za svoju završnu priredbu. Za sve male i velike, kao poklon za kraj školske godine, Teatar Naranča će izvesti svoju hvaljenu predstavu “Carevo novo ruho”.

Bogat koncertni program

Na Petrovu će u Rukavcu, ispred crkve Sv. Luke, Elvis Stanić’s French touch accordion trio, zajedno sa lokalnim snagama iz MPZ Štorija imati koncert.

Veliko otvaranje Matuljskih ljetnih priredbi održat će se 8. srpnja u 21 sat i to “Las Vegas Show-om” Roberta Marekovića i Swingersa.

Svakog tjedna, sve do 2. rujna u Matuljskom Amfiteatru biti će zabavno i za svakoga ponešto: KUD Učka i “Našemu Leotu va spomen”, Klapa Kampanel i Udruga Domoljub, koncert grupe Opća opasnost, koncert klape Skalin, koncert Marka Škugora, obljetnički koncert Šajete, manifestacija “Matujci na festivaleh” sa jakim domaćim snagama i obilje smijeha i nostalgije, predstave “Moje korona vjenčanje” Teatra Naranča i “Uvijek će nam ostati ljubav” sa Jelenom Miholjević i Draženom Čučekom i z Teatra Rugantino.

Etno večer je 20.08. kada u goste dolaze Frantje iz Šilentabra i FA Zora, a posebno veseli “Party lokalnih okusa” 13.08., kada će se uz Night Express moći konzumirati same “dobrice” općine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari