'SRAMIM SE LJUDSKOG RODA'

Auto se zapalio na autocesti Rijeka – Zagreb; Riječanin pomogao vozačici: ‘Od stotina vozača stali smo samo ja i još jedan’

Foto: Facebook

‘Od stotina automobila, kamiona, cisterni nafte i plina koji su prolazili kao da se ništa ne događa, stalo je nas dvoje. U što smo se pretvorili kao društvo’, napisao je na Facebooku vozač koji je stao da bi pomogao vozačici automobila u plamenu

U ponedjeljak oko 9.50 sati, na autocesti Rijeka – Zagreb nedaleko od odmorišta Vukova Gorica u smjeru Zagreba, izgorio je osobni automobil. Karlovačka policija, vatrogasci i Hitna pomoć odmah po dojavi stigli su na mjesto događaja, a kasnije priopćili da vozačica automobila koji se zapalio nije ozlijeđena.

Ovoj nesreći na autocesti svjedočio je i vozačici u pomoć priskočio Velimir Vrzić koji je na Facebooku objavio fotografije gorućeg automobila te usto napisao da je razočaran drugim vozačima koji se nisu zaustavili vidjevši automobil u plamenu u zaustavnoj traci.

‘Žena je dobro, hvala i vozaču Volva’

Uz apel ”Pomognimo jedi drugima”, on je u svojoj objavi napisao: ”Autoput Rijeka-Zagreb. Zapalio se auto. Vozačica bila sama u autu. Stao, dao prsluk i pomogao do dolaska vatrogasaca, policije i hitne. Od stotina automobila, kamiona, cisterni nafte i plina koji su prolazili kao da se ništa ne događa, stalo je nas dvoje. U što smo se pretvorili kao društvo? Tužan sam. Jako. Kao čovjek. Žena je dobro, išla je na pregled EEG glave u Zagreb. Sretno joj u životu, a hvala vozaču Volva koji je jedini stao u 20 minuta. Snijeg, hladno i gori vam auto? Sramim se ljudskog roda koji se pravio da se to njega ne tiče.”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari