OBAVIJEST GRAĐANIMA

Autotrolej pojačava linije prema grobljima na blagdan Svih Svetih, na pojedinim linijama besplatne vožnje

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Javni gradski prijevoz putnika na sam blagdan Svih svetih je besplatan na linijama 2,3,4, i 5 za sve građane

Prometni centar grada Rijeke obavještava građane kako se povodom blagdana Svih Svetih očekuje pojačani promet vozila i povremene gužve u blizini svih gradskih groblja.

Komunalno društvo Autrotrolej d.d. obavljat će pojačani prijevoz na linijama broj 4 i 5. Javni gradski prijevoz putnika na sam blagdan Svih svetih je besplatan na linijama 2,3,4, i 5 za sve građane.

Apeliramo na sve sudionike u prometu da budu strpljivi i vode računa da ne ometaju i ugrožavaju druge sudionike u prometu. Nadležne službe prometne policije i prometnog redarstva će voditi računa da ne dođe do ometanja kretnja pješaka kao i toka prometa vozila, posebice vozila javnog prijevoza putnika na okretištu kod gradskog groblja Drenova i kod drugih gradskih grobalja.

Preporuka je građanima da koriste što je više moguće javni gradski prijevoz u narednim danima kako bi se smanjilo prometno opterećenje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari