BEER JOGA STIŽE I U RIJEKU! Tko je pomislio da pivo i joga ne idu zajedno, prevario se

I u Hrvatsku je stigao najnoviji trend koji spaja pivo i jogu! I pivo i joga su stare terapije za tijelo, um i dušu, stoga je ovakav spoj vrlo prirodan

Pivsku jogu smislili su u Njemačkoj, a uskoro je postala hit u Australiji i na Tajlandu da bi svoj put pronašla i put Hrvatske.

Radi se o novom trendu koji spaja prakticiranje joge, uz korištenje pivske boce koja ovdje služi kao fokus odnosno, kako ga jogiji nazivaju, drishti. Osim fokusa, pivo pomaže vježbačima i da aktiviraju svih pet osjetila.

U prakticiranju joge mi koristimo tri osjetila, dakle bez njuha i okusa. Bilo je jako zanimljivo osjetiti kako svih pet osjetila sudjeluju prakticiranju joge, rekla je joga instruktorica i voditeljica prve beer joge u Hrvatskoj Haidi Stojković.

Na prvi sat pivske joge došlo je tridesetak znatiželjnih vježbačica, a održao se u fitness centru Mofit u Zagrebu. Organizator prve pivske joge je portal Žena.hr, dok je pokrovitelj nova Carlsbergova pivska linija – Panonska. Panonska je čisto pivo bez dodataka, a napravljena je u skladu s tri najpopularnija pivska stila: APA, Wheat i Dark lager.

Nakon održanog sata beer joge, Žena.hr je organizirala degustaciju njihova tri okusa, a kako su vježbačice ocijenile Panonsku provjerite na linku.

I pivo i joga su stare terapije za tijelo, um i dušu, stoga je ovakav spoj vrlo prirodan. Upravo zato sigurni smo da ovaj trend neće samo tako nestati te očekujemo nove satove pivske joge diljem Hrvatske.

A kakva je atmosfera bila na prvoj beer jogi pogledajte u videu:

https://www.facebook.com/zivotistilhr/videos/1479661585436016/

Život i stil

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja