BELA NEDEJA

BELA NEDEJA 2021: Tradicionalna manifestacija na Kastvu ove će se godine ipak održati!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Iz Grada Kastva danas su nas obradovali lijepom viješću

”Nakon odrađenih priprema, danas smo usaglasili model po kojem će se održati Bela nedeja. Zahvaljujem Županijskom stožeru Civilne zaštite i Ravnateljstvu civilne zaštite Rijeka na suradnji i sugestijama kojima ćemo se voditi u organizaciji.

Na glavninu sadržaja tih dana ulazit će se uz predočenje EU-covid potvrda, a postavit ćemo i punktove za brzo testiranje. Za razliku od lani, cijepljenje nam je omogućilo organizaciju ove najznačajnije manifestacije”, kazao je gradonačelnik Kastva Matej Mostarac.

VIDEO DANA:

Od 2. do 4. listopada, na Lokvini, Crekvini i Fortici čekat će vas vinari Kastavštine i drugih dijelova Hrvatske dok će zabavni sadržaji za djecu biti na Belvederu i Šporovoj jami.

Sajamski dio ove je godine skromniji i usmjeren na ponudu autohtonih proizvoda.

I ovogodišnja Bela nedeja održava se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, a Predsjednik je potvrdio dolazak na ovu najznačajniju kastavsku manifestaciju. (I.B.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari