Besplatna edukacija “Javna nabava” u okviru projekta Jačanje kapaciteta za korištenje Europskih strukturnih i investicijskih fondova u PGŽ

Dana 27. i 28. veljače 2018. godine u STEP RI Znanstveno – tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci Radmile Matejčić 10, Rijeka ) u Velikoj dvorani (I. kat), s početkom u 9 sati održat će se besplatna dvodnevna edukacija koja je organizirana u okviru projekta “Jačanje kapaciteta za korištenje Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova u Primorsko-goranskoj županiji” na temu “Javna nabava”.

Zbog ograničenog broja polaznika prijava sudjelovanja putem e-mail adrese je obavezna.

Projekt “Jačanje kapaciteta za korištenje Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova u Primorsko-goranskoj županiji” provodi Upravni odjel za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Primorsko-goranske županije, a sufinancira se u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Više informacija dostupno je na broj telefona 051/351-906 ili putem e-mail adrese, odnosno EU HELP DESK-a Primorsko-goranske županije na broj telefona 351-351 ili e-mail adrese.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari