SVAKOG TJEDNA DVA TERMINA

Besplatna vođenja za posjetitelje Rijeke tijekom ljeta

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Za posjetitelje grada Rijeke u periodu od 4. srpnja do 15. rujna 2022. godine Turistička zajednica grada Rijeke i Udruga turističkih vodiča Kvarnera svakog će tjedna organizirati dva termina besplatnog vođenja gradom.

Odlična je to pogodnost za sve one koji dolaze u Rijeku u ljetnim mjesecima pokrenuta na inicijativu Turističke zajednice grada Rijeke s ciljem unapređenja kvalitete turističke ponude i podrške turističkoj industriji grada.

Vodiči Udruge vodit će posjetitelje u razgled grada Rijeke svakog ponedjeljka i četvrtka od 19 do 21 sat i upoznavati ih s gradskim znamenitostima te im na dva jezika, ovisno o potrebama formiranih grupa, kroz zanimljive priče i anegdote približiti posebnosti riječke svakodnevice, kulture i povijesti.

Tijekom cijelog perioda predviđeni su klasični razgledi Rijeke, dok će u kolovozu jedno vođenje tjedno, četvrtkom, biti rezervirano za posebne tematske rute „Tragovima EPK“ i „Uzvodno s muralima“.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na e-mail: rijekafreetour@gmail.com najkasnije do 12 sati istog dana. Mjesto polaska vođenja u svim terminima bit će Gradski toranj na Korzu, a radi lakšeg uočavanja, svi će vodiči nositi oznaku Kvarner guides.

Besplatna vođenja gradom dodatno će obogatiti turističku ponudu Rijeke tijekom ljetne sezone, a posjetitelje očekuju i brojni programi i popularne manifestacije koje će se svakodnevno održavati na različitim gradskim lokacijama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari