Besramno parkirao na invalidsko mjesto: “Ovo bi trebalo biti kazneno djelo”

FOTO: Riportal.hr

Zgrožena susjeda je bila na licu mjesta

U ulici Danijela Godine na Sušaku čovjek se besramno parkirao na dva parkirna mjesta što bi se inače moglo kategorizirati običnim bezobrazlukom da jedno od parkirnih mjesta nije invalidsko.

O navedenoj situaciji dojavila nam je bijesna susjeda čiji su podaci poznati redakciji. Susjeda je bila na licu mjesta dok je čovjek, čije je invalidsko mjesto, čekao dok se dotični koji, prema tvrdnjama susjede nema invalidsku oznaku, nije pojavio i maknuo s njegovog mjesta.

„Čovjek koji je invalid je čekao preko pola sata, a vrlo slabo je pokretan. Teško se kreće i teško uđe i izađe iz auta. Njemu je nemoguće parkirati do zida pa da izađe kroz suvozačevo mjesto kao što to mogu pokretni vozači“, kazala nam je susjeda zgrožena cijelom situacijom.

Nada se da će policija reagirati.

„Ne mogu vjerovati da ne postoji kultura vozača pogotovo kada se radi o tako osjetljivoj grupi ljudi. Takvih osoba u našoj blizini nema puno i trebali bismo svi imati suosjećanja prema njima. Ovaj čin ne samo da je užasno neodgovoran nego je i prekršaj. Što se tiče moralne strane smatram da bi ovakvo ponašanje trebalo biti tretirano kao kazneno djelo. Nadam se da će policija reagirati na ovaj slučaj“, poručuje susjeda koja je slučaj prijavila policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari