BILI SMO U PIKO FOOD OUTLETU: Puna košarica dnevnih namirnica za par kunica

Omiljeni PIK-ovi proizvodi ali i drugi poznati hrvatski brendovi u PIKO food outletu sniženi su čak za 50 do 80 posto

PIKO food outlet mjesto gdje možete kupovati kvalitetne prehrambene proizvode po diskontnim cijenama.

Na prvi pogled obična trgovina, no kada uđete u preuređenu PIKO trgovinu u Krešimirovoj ulici shvatite koncept i ideju koja je dobrodošla današnjem modernom svijetu. Naime, činjenica da se godišnje baca 400 tisuća tona hrane bila je dovoljna da se pokrene otvorenje prvog food outleta u Rijeci.

Svi proizvodi su ispravni, no cijena im je znatno niža jer se radi o proizvodima koji imaju razne specifičnosti kao što su greška na ambalaži, izlazak robe iz asortimana, roba pred istek roka trajanja ili prevelika zaliha na skladištu. Sve to su razlozi zbog kojeg se ti proizvodi mogu kupiti po znatno nižim cijenama.

Svježi dio asortimana trgovine se svakodnevno mijenja i prilagođava rokovima i trenutnoj ponudi takvih specifičnih proizvoda.

Omiljeni PIK-ovi proizvodi kao što su Tonka jogurti, svježi sir i tjestenina, ali i drugi poznati hrvatski brendovi u PIKO food outletu sniženi su čak za 50 do 80 posto. Primjera radi, pola kilograma svježeg Tonka sira u food outletu možete kupiti za 6,50 kn!

PIKO food outlet nalazi se u Krešimirovoj 26 B, a radno vrijeme mu je od ponedjeljka do petka od 7 do 16 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja