ZABAVA ZA MALE I VELIKE

Bogat program Zimske priče iz Benčića u ponedjeljak: filmovi, društvene igre, retro natjecanje u tipkanju…

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U sklopu Zimske priče iz Benčića u ponedjeljak 19. prosinca posjetitelje očekuju filmske projekcije, radionice, društvene igre i niz drugih zanimljivih događanja kao što je retro natjecanje u tipkanju

U Dječjoj kući u 11.00 sati počinje Mini škrabaonica namijenjena roditeljima i djeci od 3 do 6 godina s fokusom na kreativni i likovni rad.

U 17.00 sati u Dječjoj kući za velike i male počinje kino projekcija filma Mačak u čizmama: Posljednja želja.

U 17.00 sati pridružite se programu Nije u monopoliju sve… te s veselom ekipom u Dječjem odjelu Stribor upoznajte i zaigrajte nove društvene igre.     

U 17.30 sati u Dječjoj kući zaigrajte društvenu  igru bijega & rješavanja zagonetki po nazivom Misterij ukradenih pisama.

U 18.00 sati u Dječjoj kući počinje Tip..tip liga – retro natjecanje u tipkanju na retro pisaćim mašinama i to u dvije kategorije: diktatu i prijepisu.

U 18.00 sati u Dječjoj kući održava se radionica Zimske sjene na kojoj će polaznici naučiti tehnologiju teatra sjena s vlastitim osmišljenim i izrađenim likovima. 

U 18.00 sati u Dječjoj kući održava se Vatrogasna ura za djecu, tijekom koje će pravi vatrogasci na djeci prilagođen i zabavan način predstaviti svoj rad. 

U 19.00 sati u kinu Dječje kuće prikazuje se filmski hit Avatar: Put vode.

U blagdanskoj kućici u dvorištu Benčića za vrijeme Zimske priče možete se okrijepiti napicima i ukusnim zalogajima, za glazbu je zadužen Radio Roža, a ako dopusti kiša, od 17.00 do 19.00 sati održavat će se vatrogasni show JVP Rijeka i DVD-a Sušak koji uključuje iskustvo dizanja u auto ljestvama, prezentaciju rada s raznom opremom pa i  fotografiranje s vatrogascima

Cjelokupni program Zimske priče iz Benčića moguće je pronaći na web stranicama Grada Rijeke, web stranicama Dječje kuće i gradskih kulturnih ustanova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari