BOŽIĆNI DUH

Ledena čarolija u Opatiji: Prvi javni nastup mališana Plesnog kluba Dance Queen na maloj Ljetnoj pozornici

Jučer (nedjelja, 18.12.) božićni duh i veselje na „Ledenu čaroliju“ u Opatiji donijeli su najmlađi članovi Plesnog kluba Dance Queen.

Pod vodstvom trenerica Sabine i Nikolete, mališani od 3 do 6 godina s područja Kastva otplesali su prigodnu točku i tako uspješno realizirali svoj prvi javni nastup pred brojnom razgaljenom publikom na maloj Ljetnoj pozornici! Ustanovi Festival Opatija uvijek je drago ugostiti mlade nade koje će možda jednog dana nastupiti na velikoj Ljetnoj pozornici ili u centru Gervais, što u slučaju Plesnog kluba Dance Queen zvuči vrlo moguće.

Naime, pod vodstvom Sandre Ložnik Videčak Glad i Marije Španje, klub već godinama niže brojne velike uspjehe, a publici su možda najpoznatiji kao ovogodišnji finalisti Supertalenta NoveTV. Jedini su plesni sportski klub na području Primorsko-goranske županije: djeluju na području Kraljevice, Kastva i Delnica gdje okupljaju preko 400 djece koja su dobitnici više od 989 nagrada na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima!

Program „Ledene čarolije“ nastavlja se sve do 8. siječnja 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari