Božo Vrećo u ‘Zajcu’ na donatorskom koncertu riječke Udruge Srce za nju

Foto: Ivor Mažar

Riječka Udruga Srce za nju Mjesec ružičaste vrpce – posvećen ženama oboljelim od karcinoma dojke – obilježit će  donatorskim koncertom na kojem će nastupiti Božo Vrećo

Koncert koji nosi naziv moja Mila, tvoja snaga –  pun je simbolike. Božo Vrećo lirski je tenor koji svojim raskošnim glasom ispjevava najdublje emocije i ovim će koncertom iskazati podršku svim bolesnim ženama.

On pjeva o ljubavi, čežnji i razdvojenosti, o tuzi, melankoliji i samoći. Svaki Božin stih je poput ispovijedi i priznanja ljubavi – otud i magija na njegovim koncertima.

Surađuje s osebujnim umjetnicima svjetskoga glasa uz koje je napisao i nove sevdah tekstove koje njegova sve šira i brojnija publika naprosto obožava, od Lejlije pa sve do Sabe.

Organizator koncerta riječka Udruga Srce za nju pruža pomoć ženama oboljelim od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti a sredstva prikupljena koncertom namijenjena su radu Udruge.

Koncert će se održati 22. listopada u HNK Ivana pl.Zajca u 19 sati i 30 minuta.

Ulaznice se mogu kupiti na  www.mojekarte.hr.

Pokrovitelji koncerta su Grad Rijeka i Primorsko goranska županija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari