HVALEVRIJEDNA AKCIJA HUMANITARNOG KARAKTERA

BRAVO! Delnički policajci u humanitarnoj akciji prikupljanja plastičnog otpada!

Foto: PU primorsko-goranska

Humanitarnu akciju „Prikupljanje plastičnih čepova“ organizirali su policijski službenici Policijske postaje Delnice u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Delnice

Policijski službenici Policijske postaje Delnice u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Delnice organizirali su i proveli humanitarnu akciju „Prikupljanje plastičnih čepova“.

Akcija je provedena tijekom jučerašnjeg dana u Radničkom domu u Delnicama, a novčana sredstva koja će se dobiti od prikupljenih plastičnih čepova od PET i tetrapak ambalaže namijenjena su za potrebe rada savjetovališta „IZVOR“. Savjetovalište djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenoga križa Delnice  te provodi niz korisnih aktivnosti, između ostalih savjetovanja pri rješavanju poteškoća učeničke populacije, ali i odraslih osoba.

Tijekom nekoliko sati trajanja humanitarne akcije prikupljeno je oko tisuću kilograma plastičnih čepova, a u akciji je sudjelovao 141 građanin, nekoliko udruga, škola i vrtića s područja Delnica i drugih mjesta, zatim ugostiteljskih objekata i trgovina,  a osim iz Gorskog Kotara čepovi su stigli i iz Rijeke i okolnih mjesta te Karlovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari