BRAVO (MLADA) RIJEKO! Na “Raveu za 3. maj” prikupljeno 10 tisuća kuna, stigla pomoć za obitelji trećemajaca

Riječka humanitarka Jasna Vrhovac u svojoj se objavi na facebooku zahvalila organizatorima

Rijeko, ‘rejvali’ smo cijelu noć za naše sugrađane koji mjesecima nisu primili plaću, za naše trećemajce. ☺️ Dobili smo 9.843,00 kn i time nahranili dvanaest obitelji. Svatko je dobio paket hrane i higijenskih potrepština vrijedan 70 eura i 300 kuna na ruke.”, napisala je na svome facebook profilu Jasna Vrhovac, riječka humanitarka i suorganizatorica događaja.

Podsjetimo, u tunelima ispod Starog grada na inicijativu Das Tunnelprojekt 3.30 organiziran je koncert elektoničke glazbe/party s probranim glazbenim imenima. Das Tunnelprojekt 3.30 time se uključio u širu društvenu pomoć koja zadnjih tjedana i mjeseci stiže obiteljima radnika zaposlenih u 3.maju. Cijena ulaznice/donacije iznosila je 40 kuna, a kako vidimo prikupljena je lijepa svota novca koja je barem dijelu trećemajaca donijela prijeko potrebnu “prvu pomoć”.

Treba pohvaliti i izvođače koji su besplatno nastupili: ANA ANTONOVA, AMOR, BELLEN, BRX, DJ JOPA, FISHERMAN’S FRIEND, J. POPOWITCH, ONE N, ROLAND, SAMO TAKO Live, TOM JAY, VIRGIN HELENA.

Riječka humanitarka Jasna Vrhovac u svojoj je objavi na facebooku također zahvalila organizatorima:

“Bliži se kraj školske godine pa sam smatrala da bi možda dječica mogla od tog novca platiti si školski izlet ili marendu. No, sve to ne bismo mogli da nam organizator Rave partyja nije donirao sredstva. Njegov uspjeh nije ono što ima, nego ono što je. Taj čovjek je velik toliko koliko daje, a daje mnogo. Hvala ti M. ?”…. Zahvaljujem se i mojoj kuštravoj trećemajki koja mi je osigurala prostoriju i koja je sebe zdušno dala u ovoj humanoj misiji. Hvala Jasna Magy Mihoković…. Hvala i mom suprugu koji je vozao dva dana za redom kolica po Eurospinu i koji je zaslužan da su donacije danas na vrijeme stigle u 3. maj. Ljudi, podignimo glave, pogledajmo oko sebe i pomozimo, jer i malo je puno za one koji nemaju. Hvala svima.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari