BRAVO! Ovo su učenici koji su proslavili Rijeku na natjecanjima i smotrama u Hrvatskoj i inozemstvu

Primorsko-goranska županija pripremila je svečani prijem za učenike i njihove mentore koji su u školskoj godini 2015/2016. na natjecanjima i smotrama u znanju, vještinama i sposobnostima osvojili prvo mjesto na državnoj i međunarodnoj razini.

Primorsko-goranska županija time je još jednom istaknula važnost vrednovanja izvrsnosti u procesu obrazovanja.

Župan Zlatko Komadina i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin uručili su pohvale i prigodne darove učenicima i mentorima osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova te Saveza školskih sportskih društava s područja Primorsko-goranske županije.

“Najvrijednije je u učenike ugraditi potrebu i ljubav prema znanju i svome kraju kako bi postali vrijedni članovi svoga društva”, istaknuo je župan Komadina u svom obraćanju prisutnima, dodavši da je više od 200 djece prvoplasirano u raznim natjecanjima u mnogim predmetima.

“Kvaliteta rada naših učitelja, mentora i djece dalje rezultate, a njihov kreativni potencijal se u svakom pogledu pokazuje, oslobađa i biva prepoznat u Republici Hrvatskoj”, rekao je župan.

naj1 naj2 naj3 naj4 naj5

najbolji učenici

Foto: PGŽ (više fotografija na facebook stranici Primorsko-goranske županije)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari