BRAVO! U Kastvu prikupljeno 500 kilograma hrane za nezbrinute pse i mačke

Foto: FB Narodna stranka-Reformisti

U nedjelju, 19. svibnja, u Kastvu ispred Spara održana je humanitarna akcija prikupljanja pomoći za nezbrinute pse i mačke. 

”Ova, deveta po redu akcija prikupljanja pomoći napuštenim psima i mačkama, bila je veoma uspješna. 500 kilograma hrane, pregršt dekica, jastučića, vodilica i igrački kao i prikupljenih 1200 kuna dokaz su velikog srca dobrih ljudi i neizmjerne ljubavi prema životinjama”, rekao je Anže Butinar, tajnik gradske organizacije Reformista.

“Ovu smo akciju organizirali u suradnji sa „Društvom za zaštitu životinja Rijeka“ i „Udrugom Mijau“.  Zahvaljujemo veterinarskoj ordinaciji Turković sa Viškova koja je ovom prilikom donirala tablete protiv crijevnih parazita koje smo poklonili  velikodušnim donatorima i azilu. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali na našu akciju, a oni koji to nisu bili u mogućnosti učiniti, imati će priliku na našoj sljedećoj akciji, u jesen”, poručio je Dajan Delić, član predsjedništva gradske organizacije Reformista.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views