ČESTITAMO

Galerija | BRAVO Učenici iz Viškova osvojili visoko 3. mjesto na nacionalnom digitalnom učeničkom inkubatoru. Čestitala im i načelnica Općine

Osvojili su visoko treće mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 400 eura za projekt Knjigoljupci

Aurora Merle, Karlo Bortul, Emili Batista, Julija Cetina, Mateo Arapović, Patrik Host, Marta Sušanj, Vito Udovičić i Manuela Krajina učenici su Osnovne škole Sveti Matej koji su na nacionalnom digitalnom učeničkom inkubatoru osvojili visoko treće mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 400 eura za projekt Knjigoljupci čiji je cilj potaknuti na čitanje sve generacije.

Nagrađene učenika i njihove mentorice primila je i načelnica Općine Viškovo Sanja Udović.

“Čestitam i ovim putem našim kreativnim učenicima na razvoju hvalevrijedne projektne ideje te njihovim mentoricama Nini Dukić Srok i Jasmini Mamula koja je osvojila i nagradu za najboljeg mentora inovatora. Digitalni učenički inkubator je projekt koji razvija kreativnost i poduzetništvo mladih učenika i studenata iz cijele Hrvatske, a naši su osnovnoškolci redoviti zapaženi sudionici ovog projekta.”, rekla je tom prilikom Sanja Udović.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari