BISER MORA

BRAVO! Učenici Ugostiteljske škole Opatija na međunarodnom kulinarskom festivalu osvojili zlato!

Ugostiteljska škola iz Opatije sudjelovala je na 16. međunarodnom kulinarskom festivalu – Biser mora koji se održavao od 29. svibnja do 1. lipnja 2021. godine u Supetru na Braču.

Na festivalu je sudjelovalo 18 srednjih ugostiteljskih škola među kojima je pobjedu odnijela upravo Ugostiteljska škola iz Opatije. Fantastičan uspjeh, pod vodstvom mentora Davora Capana, ostvarili su učenici, maturanti Lucia Milardović i Loren Grbac. „Bilo nam je zadovoljstvo razmijeniti iskustva sa školama iz naše regije i izuzetno sam ponosna na postignuća naših vrijednih učenika i nastavnika“, izjavila je Sibila Roth, ravnateljica Ugostiteljske škole u Opatiji.

Župan Zlatko Komadina čestitao je učenicima i njihovom nastavniku i mentoru na vrijednim nagradama i iznimnom uspjehu s kojim se vraćaju sa svojeg debitantskog nastupa na međunarodnom kulinarskom festivalu Biser mora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari