DAR NA KUĆNI PRAG

BRAVO! Vatrogasci i Civilna zaštita Jelenje dostavili poklon pakete umirovljenicima na kućni prag!

U jednom danu podijeljeno je 750 poklon paketa

Ove godine, iz svima znanih razloga, na području Općine Jelenje nije bilo tradicionalne podjele paketa u Domu kulture Dražice. Kao i za Uskrs, operativne snage Civilne zaštite Općine Jelenje dostavile su poklon-pakete najpotrebitijima, odnosno svima koji su ostvarili pravo na paket temeljem propisanih uvjeta.

Ukupno je podijeljeno 750 poklon paketa. Obiteljski će stol bio znatno bogatiji, a kako se nalazimo u neizvjesnim vremenima “klasičnu podjelu božićnih paketa” nije bilo moguće realizirati iz sigurnosnih razloga.

“Ipak, zbog korone nismo željeli uskratiti najpotrebitijim mještanima poklon-paket. Stoga su naši volonteri osobno donijeli znak pažnje i dobre volje na vrata naših sumještana”, poručili su iz Općine Jelenje, dodajući kako su se prilikom dostave poštivali higijenski uvjeti – a i sama jelenjska civilna zaštita dobro je opremljena zaštitnom opremom.

Prigodni poklon paketi sadrže šunku, domaću pincu, sir, sok i kavu, te prigodnu čestitku i kalendar za 2021. godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari