'NISU ME MOGLI KUPITI'

ČAVLE Mladom vijećniku otrovali psa i ostavili prijeteću poruku; Reagirali i iz Općine Čavle

Foto: Facebook

Kaže i da ne zna tko mu je otrovao psa i ostavio prijeteću poruku, ali da zna kome smeta

“U moru dobrih vijesti, nažalost danas nas je potresla i jedna jako ružna. Naime, vijećniku Goranu Mavrincu otrovan je pas, a pronađena je i ozbiljna prijetnja smrću njemu osobno. Nevjerojatno nam je da se nešto tako uopće može dogoditi, a pogotovo zbog politike! Svi općinski vijećnici i načelnica općine oštro osuđuju ovakav čin i zgroženi su prijetnjom. Ponudit ćemo policiji svaku moguću pomoć kako bi se otkrio počinitelj ovog djela. Tko god da je ovo učinio, mora za to odgovarati!”, objavili su danas iz Općine Čavle potaknuti groznom vijesti o trovanju psa njihova sumještanina.

Vijećniku iz stranke Akcija mladih u Čavlima kod Rijeke, Goranu Mavrincu, netko je otrovom usmrtio psa Kana. Idućeg jutra, Mavrinac je u dvorištu kuće našao ostatke otrovanog mesa i prijeteću poruku napisanu tamošnjim žargonom: “Makni se iz politike ili ćeš finit ko tvoj pas”.

Mavrinac je uvjeren da je povod ovome jezivom činu njegov angažman u lokalnoj politici. Njegov pas je, naime, otrovan iste večeri nakon što je na sjednici Općinskog vijeća prilikom donošenja proračuna za iduću godinu proturječio vladajućima.

‘Nisu me mogli kupiti pa su mi oduzeli što sam najviše volio’

“Godinama ukazujem na probleme u Čavlima, na planove krupnog kapitala i namještanja prostornih planova. Milijuni kuna nestaju, sve se na kraju vrti oko para. Nisu me mogli kupiti ni potplatiti pa su mi oduzeli ono što sam najviše volio. Znali su da je to moja Ahilova peta”, rekao je Mavrinac za Novi list.

Kaže i da ne zna tko mu je otrovao psa i ostavio prijeteću poruku, ali da zna kome smeta.

“Kana mi ne može vratiti nitko, otići ću na policiju da se ovako nešto sutra ne dogodi nekome drugome. Pitanje je i gdje će se oni zaustaviti, hoće li nastaviti prijetiti direktno meni ili obitelji. U meni se stvorila praznina koju mi više nitko ne može ispuniti, ali od svog djelovanja ne namjeravam odustati, unatoč svim prijetnjama i svemu što su mi učinili”, poručio je.

‘Kukavice, zamislite najgori scenarij i dvaput gore snaći će vas!’
Ako zbog mog Kana se sutra neke stvari počnu mijenjati, a ljudi počnu razmišljati svojom glavom… Ova se situacija mora iz korijena promijeniti, jer druge nema”, rekao je Mavrinac.

Na Facebooku je i on zaprijetio napisavši: “Prokazat ću Vas kukavice gdje god da se skrivate. Izaći će na vidjelo tko ste i oni koji su vas poslali da mi ubijete psa. A onda zamislite najgori mogući scenarij koji vam se može dogoditi, dvaput gore snaći će vas!”.

Čera večer smo Kan i ja zadnji put bili pu veterinara…

Ustanovljeno’j da’j otrovan, patil je nebog prvo negoj zavavik…

Objavljuje Goran MavrinacPetak, 18. prosinca 2020.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari