BRAVO ZA SVE: U Dramlju se okupilo više od 350 darivatelja krvi, sve njih rasplesao je neumorni Šajeta

Foto: Facebook/GDCK Crikvenica

Na Kačjaku kod Dramlja održan je u organizaciji Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije tradicionalni Susret dobrovoljnih davatelja krvi Primorsko-goranske županije.

Susret je okupio više od 350 sudionika za koje je organiziran bogat program, od sportskih natjecanja, rekreativne šetnje, do ručka i druženja uz glazbu.

Na početku Susreta okupljene su pozdravili predsjednica Društva Crvenog križa PGŽ Karin Kuljanić, u ime Gradskog društva Crvenog križa Crikvenica kao domaćina predsjednica Iva Skočilić, predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Josip Jelić, te u ime Primorsko-goranske županije Iva Josipović.

U programu su sudjelovali članovi Udruge umirovljenika Crikvenice „Sunce“ koji su sve prisutne razveselili veselom plesnom točkom.

Foto: Facebook/GDCK Crikvenica

Susret je završen podjelom medalja najuspješnijima u sportskim disciplinama te nastupom Dražena Turine – Šajete, i samog višegodišnjeg darivatelja krvi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari