BRICKZINE: Predstavljanje novog portala za djecu i igre na otvorenom na Koblerovom trgu

Foto: Facebook

U srijedu 3. srpnja ove godine od 14 do 22 sata na Trgu Ivana Koblera i susjednom Trgu Šišmiš u centru Rijeke, u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ održat će se RiSpawn, “gaming” fešta na otvorenom.

RiSpawn organiziraju Gradska knjižnica Rijeka i Udruge proizvođača igara PGŽ-a. Tijekom RiSpawna bit će demonstrirane razne igre iz Hrvatske i svijeta te održane radionice i natjecanja, a program će voditi poznati gamersko/komičarsko/voditeljski duo Alex i Ševa, poznatiji i kao domaćini Good Game Showa, tako da će smijeha i zabave biti u izobilju.

U 18 i 30 sati bit će predstavljeno treće tiskano izdanje magazina za djecu “Brickzine” i novi istoimeni portal. 

Brickzine je magazin o stvaranju kulture za djecu, koji nastaje u sklopu programskog pravca Dječja kuća Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture. Projektom organizacijski i produkcijski kao izdavač upravlja Gradska knjižnica Rijeka, suizdavač je RIJEKA 2020, a stvara se uz partnere: Art kino, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Muzej moderne i suvremene umjetnosti i Vijeće mladih Benčić. 

Detaljni raspored događanja:

•    14 sati Igranje raznih igara pod šatorom (Minecraft, LOL, Dota…)

•    17 sati Otvaranje s Aleksom i Ševom

•    17 i 30 sati Turnir s Aleksom i Ševom

•    18 sati Igranje raznih igara pod šatorom (Minecraft, LOL, Dota…)

•    18 i 30 sati FIFA 2019 turnir/predstavljanje Brickzinea

•    20 i 30 sati Podjela nagrada

•    22 sata Zatvaranje RiSpawna 2019

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari