NAJAKTIVNIJIMA NAGRADE

Brojni Riječani odazvali se akciji Korak po korak do zdravlja Davora Štimca

“Hvala vam što ste se u velikom broju uključili u našu akciju Korak po korak do zdravlja! Promičemo zdrav život i aktivno obilježavamo Svjetski dan debljine”, poruka je nezavisnog kandidata za gradonačelnika Rijeke Davora Štimca

Naime, uz podršku brojnih volontera i suradnika okupljenih u kampanji Da štima grad danas je održana akcija Korak po korak do zdravlja kojom se promovira važnost hodanja i zdravih životnih navika.

Akcija je održana ispred ureda Da štima grad gdje su građanima podijeljeni pedometri, dok je s Titovog trga krenula organizirana šetnja koju je vodila pročelnica vodičke službe Anita Bistričić.

Brojni građani odazvali su se šetnji Matešićevog mlina i mlinova Žakalj kojom se također ukazalo na važnost fizičke aktivnosti i tako na najbolji način obilježi Svjetski dan debljine.

Sutra, u petak, 5. ožujka prikupit će se podaci o broju koraka u 24 sata a najaktivniji građani će biti nagrađeni Svi sudionici će pedometre, nakon očitanih podataka, moći zadržati u stalnom vlasništvu i tako pratiti svoj napredak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari