„BUDI TU 2019“ Marko Tolja i gosti u “Zajcu” na humanitarnom koncertu za stipendiranje mladih darovitih učenika i studenata!

Foto: Facebook

Prodajom ulaznica za humanitarni koncert započela je akcija Rotary kluba Rijeka Budi Tu 2019

Prihod od ulaznica namijenjen je fondu za stipendiranje mladih darovitih učenika i studenata. Središnji dio ove lijepe humane priče je glazbeno-scenski spektakl Marka Tolje i njegovih gostiju koji će se održati u nedjelju 8. prosinca 2019. u HNK Ivana pl. Zajca u 19:30 sati.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na portalu www.ulaznice.hr po cijenama od 100 do 250 kuna, a prihod od ulaznica ide u fond za stipendiranje mladih darovitih učenika i studenata.

Osmu godinu zaredom Rotary Club Rijeka organizira humanitarnu akciju „BUDI TU“, čiji je prihod prethodnih godina bio namijenjen uređenju i opremanju Klinike za pedijatriju KBC Rijeka. Slijedom želje utemeljitelja Zaklade „Viktor Ružić“, posljednje dvije godine prihod akcije namijenjen je stipendiranju mladih darovitih učenika i studenata te potrebama zajednice, poput opremanja i nabavke posebne opreme za slijepu i slabovidnu djecu u Osnovnoj školi Pećine.

Klub je do sada dodijelio deset stipendija, a uz dosadašnje stipendiste, od iduće godine stipendije će dobiti još petoro darovitih učenika i studenata koje ćemo predstaviti tijekom trajanja humanitarne akcije.

Marka Tolju ne treba posebno predstavljati. Višestruki je dobitnik hrvatske diskografske nagrade Porin, a nastupao je na brojnim festivalima poput Dore, MIK-a i Zagrebfesta.

Na malim ekranima gledatelji su mogli uživati u njegovim izvedbama u popularnom show-u «Zvijezde pjevaju», dok je u popularnom «Plesu sa zvijezdama» pokazao svoje golemo plesno umijeće pobijedivši u završnoj večeri.

Koncertom u Zajcu, Marko će publici pružiti još jednu večer za pamćenje uz pjesme s prošlogodišnjeg albuma «Tišina», kao i neke od starijih hitova poput «Stare dobre stvari», «Znaj», «Prva ljubav», «Sidro» i najnoviji hit-singl «Još jedan dan».

Rotary je svjetska organizacija uglednih osoba iz javnog i poslovnog života posvećenih humanim ciljevima, koja promiče visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu, širi dobru volju i razumijevanje u svijetu. Ponosni smo, što smo kao dio Rotary International-a iskorijenili dječju paralizu u svijetu akcijom „End Polio Now“!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari