„BUDI TU“ U nedjelju u “Zajcu” Marko Tolja, Mia i Zsa Zsa pjevaju za riječke učenike i studente

U nedjelju 8. prosinca u HNK Ivana pl. Zajca u 19:30 sati počinje glazbeno-scenski spektakl Marka Tolje, središnji dio humanitarne akcije Rotary kluba Rijeka Budi Tu 2019.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na portalu www.ulaznice.hr, kao i u centru Rijeke, u poslovnici Autotransa, Riva 22 i u Dallas music Sopu, Splitska 2, po cijenama od 100 do 250 kuna, a prihod od ulaznica namijenjen je fondu za stipendiranje mladih darovitih učenika i studenata.

Osmu godinu zaredom Rotary Club Rijeka organizira humanitarnu akciju „BUDI TU“, čiji je prihod prethodnih godina bio namijenjen uređenju i opremanju Klinike za pedijatriju KBC Rijeka.

Slijedom želje utemeljitelja Zaklade „Viktor Ružić“, posljednje dvije godine prihod akcije namijenjen je stipendiranju mladih darovitih učenika i studenata te potrebama zajednice, poput opremanja i nabavke posebne opreme za slijepu i slabovidnu djecu u Osnovnoj školi Pećine. Klub je do sada dodijelio deset stipendija, a uz dosadašnje stipendiste, od iduće godine stipendije će dobiti još petoro darovitih učenika i studenata koje ćemo predstaviti tijekom humanitarne akcije, zaključila je dr. Ankica Šajbić Šukunda, predsjednica Rotary kluba Rijeka.

Marka Tolju ne treba posebno predstavljati. Višestruki je dobitnik hrvatske diskografske nagrade Porin, a nastupao je na brojnim festivalima poput Dore, MIK-a i Zagrebfesta. Rado dolazi u svoj rodni grad, a koncert u riječkom kazalištu posebno ga veseli, kao i nesebično pomaganje za boljitak zajednice.

Posebne gošće koncerta mlade su pjevačke snage Mia Negovetić i Zsa Zsa, a voditeljica večeri je Irena Grdinić.

Ovo glazbeno događanje s jakom humanitarnom notom zasigurno je odličan uvod u adventsku blagdansku čaroliju koja je već krenula, a glazbeni opus Marka Tolja i njegovih specijalnih gošći, koje su dugo vremena čuvane kao iznenađenje večeri, dobrim emocijama ispunit ću srca publike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari