SREBRINJAK 2024.

Čajni trg u Rijeci ovog vikenda slavi dolazak ljeta! Unikatni proizvodi, velik izbor pića i kamiončić sa sladoledom samo su dio bogatog asortimana!

“SrebRInjak summer edition izdanje 2024. stiže na Čajni trg u Rijeci kako bi proslavio ljeto i pripreme za godišnji odmor na najkreativniji mogući način! 🌞

Ovu subotu Čajni trg pretvorit će se u pravo malo čarobno mjesto gdje ćete moći uživati u bogatom asortimanu unikatnih proizvoda koje će olakšati vaše ljetne aktivnosti, godišnji odmor i odabir poklona za ljetne rođendane!

Tema ovogodišnjeg SrebRInjaka je “Ljeto &GO”, stoga se pripremite da na sajmu pronađete sve što vam treba za najbolje ljeto ikad! Od šarenih plažnih dodataka do praktičnih proizvoda za planiranje odmora, naši izlagači imaju sve što vam srce poželi!

Popis izlagača:
City Art Ri
Collar Concept
Laridae Design
Modista
Minerva by Jelena Fogec
AVI by Iva Karla
Madeliefie art by Antea Delpin
Marinski Heartmades
Ivac kreativac
Accessories Gigi
Leka rukotvorine
Nature inspired jewelry
Doda keramika
Boodywoody handmade
Illegal lotus

Za ugostiteljski program za vas će se pobrinuti već poznata ekipa iz Fino Vino, a za onaj pravi ljetni ugođaj stiže nam i Ema sladoled na kamiončiću!
Alis Marić iz Čitaj knjigu pridružiti će nam se na našem SrebRInjaku kao predavač izlagač i pomoći ti da ove godine opušteno odabereš savršenu literaturu za uživanje pod suncem!
Ne propustite predavanje by Barbara Pilski o eteričnim uljima i kako ih koristiti ovog ljeta za obranu od dosadnih komaraca! Saznajte tajne prirodnih sastojaka koji će vam pomoći u uživanju u ljetu bez nepoželjnih gostiju!
Ali to nije sve! Za naše najmlađe posjetitelje pripremili smo niz zabavnih kreativnih radionica 🙂

Pridružite nam se 25. svibnja 2024. na Čajnom trgu u Rijeci podržimo naše male kreativne poduzetnike i zajedno stvorimo najkreativnije ljeto dosad!”

GDJE? Čajni trg, Rijeka (Trg M.V.Flaciusa kod FINO VINO)
KAD? 25. svibnja 2024. 10:00 – 19:00h

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari