HIT PREDSTAVA

Casabianca u subotu 13. u Kaštelu Drivenik! Predstava obara rekorde, Mario i Irena 50. put izašli na pozornicu!

Predstava Casabianca koju su napisali i izvode Mario Lipovšek Battifiaca i Irena Grdinić proslavila je u nedjelju u dvorcu „Frankopan“ u Kraljevici svoju 50. izvedbu.

“Mi smo se s „Casabiancom“ po prvi puta okušali u pisanju i stvaranju predstave, a Ireni je ovaj nastup bio i glumački debi te nam je nevjerojatno kakav je uspjeh predstava postigla!“, rekli su autori ističući kako je brojka od 50 izvedbi vrlo respektabilna ali je još značajnije da je predstava odigrana 50 puta u manje od godinu dana.

Premijera predstave održana je 21. kolovoza prošle godine i od tada su na gotovo svim izvedbama ulaznice bile rasprodane. „Casabianca“ je izvođena na različitim pozornicama, u kazalištima, domovima kulture, kinima, na trgovima, placama, sportskim igralištima, boćalištima, adrenalinskim parkovima… nasmijavajući gledatelje u manjim mjestima kao što su Lanišće ili Kras pa sve do New Yorka!

Sljedeću predstavi održat će na još jednoj fantastičnoj lokaciji – u Kaštelu Drivenik u Vinodolskoj općini u subotu 13. kolovoza!

“U predstavi gotovo da nema pokreta, sve se temelji na dijalogu dvoje glumaca i mislili smo da će biti teško zadržati pozornost publike puna dva sata, ali uspjelo nam je!“, rekli su autori koji kao posebnost predstave ističu i „održavanje na životu“ glavnih likova predstave Đurđe i Franka budući da se njihove nove dogodovštine mogu pratiti putem interneta i raznih društvenih mreža, piše Kanal Ri.

„Video-klipovi koji prikazuju Đurđu i Franka u raznim životnim situacijama izazvali su vrlo velik interes publike, kako one koja je predstavu gledala, tako i one koja upravo zbog tih filmića dolazi pogledati predstavu pa nam se sad javljaju gledatelji iz cijele Hrvatske i šire. Nadamo da će „Casabianca“ tijekom jeseni zaigrati i u mnogim hrvatskim gradovima.“, rekli su Mario i Irena koje čeka radno ljeto budući da će „Casabianca“ tijekom kolovoza i rujna igrati u mnogim gradovima Istre i Kvarnera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari