ČAVLE – “… I DJECI S LJUBAVLJU”: U nedjelju riječki liječnici, odvjetnici, trećemajci, veterani HNK Rijeke… na humanitarnom turniru za djecu oštećena vida

Ulaz na malonogometni turnir je besplatan za sve posjetitelje koji će moći sudjelovati u humanitarnoj tomboli s vrijednim nagradama

U Sportskom centru Start fun u Čavlima u nedjelju 11. studenog s početkom u 13 sati u organizaciji Udruge “…i djeci s ljubavlju” održat će se Dobrotovorni malonogometni turnir “… i djeci s ljubavlju”.

Posebnost jednog od najzabavnijih malonogometnih turnira u u našim krajevima je u tome što će na njemu nastupiti zanimljive malonogometne ekipe: veterani HNK Rijeka, riječki odvjetnici, riječki liječnici, bit će tu i ekipa predstavnika Gradskog vijeća Grada Rijeke, ekipa malonogometaša „3. maja“, ekipa „Metisa“, riječkih novinara te ekipa koja će predstavljati i samu udrugu – ekipa „…i djeci s ljubavlju“.

Ulaz na malonogometni turnir je besplatan za sve posjetitelje, program će animirati DJ, a vodit će ga poznata riječka radijska voditeljica Gordana Brkić Žagar.

Posjetiteljima će biti ponuđena bogata tombola u kojoj će za simboličnih 10 kuna moći osvojiti atraktivne nagrade: vikend za dvoje ,Advent u Beču i odlazak na božićni koncert „Bečki valcer show“ , darovne bonove za večere u kineskom restoranu Peking, dres Rukometnog kluba Zamet i KKCibona, popusti na vožnje FlixBusevima, klima uređaj,te još mnoge druge nagrade riječkih tvrtki koje imaju sluha za jedan ovakav projekt.

 

Sav prihod od prodanih tiketa tombole ide u fond nacionalnog projekta „Želimo vježbati vid“ Udruge “…i djeci s ljubavlju”.

Događanje će zbog malonogometnih ekipa zasigurno privući pozornost jer će na terenu zaigrati proslavljeni nogometaši, bit će zanimljivo vidjeti kako mali nogomet igraju žene protiv svojih muških kolega a posebnos je i to što će i političari iz Gradskog vijeća Grada Rijeke ovom prilikom zaigrati u istom dresu –  sve za nacionalni projekt “Želimo vježbati vid” s ciljem da se u Rijeci otvori rehabilitacijski centar za slabovidnu djecu i djecu s oštećenjima vida.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari