RIGOROZNE MJERE

ČAVLE Mještani ne smiju po hranu izvan Općine

Stožer Civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH

Za kretanje izvan granica svoje općine mještanima je od sada potrebna posebna propusnica.

„Mještanima Općine Čavle Stožer civilne zaštite izdat će propusnice samo u slučaju kada osoba iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama mora napustiti Općinu“, objavila je Općina Čavle. Propusnice će izdavati i ljudima koji zbog prirode posla moraju napustiti Općinu.

U Odluci stoji i stavka o kupnji hrane i osnovnih potrepština kada mora napustiti svoje mjesto prebivališta ili stalnog boravka za koju Stožer Općine Čavle neće izdavati propusnice pošto u našoj Općini postoji niz manjih trgovina koje su otvorene od 08.00 do 17.00 sati i gdje se mještani mogu opskrbiti svim osnovnim potrepštinama. U tu svrhu dogovoreno je i sa trgovinom Metro da za sve mještane Općine Čavle neće biti potrebna iskaznica – morati će na info pultu napraviti jednokratnu iskaznicu na ime Općine Čavle.

Za izdavanje propusnice upit pošaljite na email propusnice@cavle.hr

U mailu unesite sljedeće podatke:

Ime i prezime

OIB

Adresa

Mjesto u koje odlazite prilikom napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka

Razlog napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka

Ime, prezime i OIB osobe zbog koje napuštate mjesto prebivališta i stalnog boravka

Datum napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka

Datum povratka u mjesto prebivališta i stalnog boravka

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari