ČESTITKE! Pamela Perkić prva studentica iz Hrvatske koja je završila sveučilišni studij iz područja ekonomije na engleskom jeziku

Pamela Perkić, studentica diplomskog studija International Business, prva je u povijesti Ekonomskog fakulteta u Rijeci diplomirala na smjeru koji se izvodi u potpunosti na engleskom jeziku. Rad je obranjen 16. lipnja 2016. godine.

International Business prvi je sveučilišni studij iz polja ekonomije koji se počeo u potpunosti izvoditi na engleskom jeziku.

Od akademske godine 2015./2016. dodjeljuju se i stipendije, prema kriteriju uspješnosti i socijalnom kriteriju, studentima koji upišu prvu godinu na smjeru International Business.

Diplomski rad pod nazivom “The ‘Green Economy’ in European Small and Medium Enterprises” branila je pred komisijom u sastavu: doc. dr. sc. Igor Cvečić (mentor), izv. prof. dr. sc. Saša Žiković i doc. dr. sc. Zoran Ježić.

Studentici su došli čestitati i prof. dr. sc. Heri Bezić, dekan Fakulteta i izv. prof. dr. sc. Alen Host, prodekan za diplomske studije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari