SUPER

”CIJEPI SE PGŽ”: KK Adria Oil Škrljevo u subotu se priključuje akciji cijepljenja u dvorani Zamet!

Foto: Facebook/ Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo

Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo priključuje se akciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ “Cijepi se PGŽ”, te će se ovu subotu (21.08.) cijepiti cjepivom Johnson& Johnson u dvorani Zamet, u 13:30 sati.

”Podsjetimo, promotivna kampanja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije „Cijepi se PGŽ”,  ima za cilj podići svjesnost građana o važnosti cijepljenja protiv bolesti uzrokovane virusom SARS-CoV-2, a nedavno je NZZJZ PGŽ kao prvi zavod u Hrvatskoj predstavio i istoimeni edukativni spot u kojem se pojavljuju osobe iz javnog života te pozivaju građane na cijepljenje, a sve u cilju spasa turističke sezone i ulazak u jesen sa što većim brojem procijepljenih građana te kako bismo u konačnici napokon dočekali toliko željeni završetak pandemije” kažu iz NZZJZ PGŽ.

Voditelj Epidemiološkog odjela NZZJZ PGŽ mr. Dobrica Rončević, dr.med. izrazio je „zadovoljstvo sudjelovanjem Košarkaškog kluba Adria Oil Škrljevo u javnozdravstvenoj promotivnoj akciji „Cijepi se PGŽ”, uz nadu da će i ostali sportski klubovi, ali i osobe iz javnog života također dati svoj doprinos”.

Tim povodom, u subotu će izjave za medije davati igrači i dr. Rončević iz NZZJZ PGŽ, koji će ujedno još jednom pozvati i ostale sportske kolektive da se cijepe i pridruže ovoj značajnoj javnozdravstvenoj akciji.

I.B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari