U PRODUŽETKU ZGRADE ZAVODA

Cijepljenje protiv COVID-19 iz zametske dvorane od ponedjeljka seli u glavnu zgradu NZZJZ PGŽ

Foto: Riportal - M.l.

Cijepni timovi premještaju se u produžetak pri glavnoj zgradi Zavoda, na adresi Krešimirova 52a

S obzirom na dosadašnju procijepljenost, ali i preboljenje bolesti COVID-19 u općoj populaciji, masovno cijepljenje u organizaciji NZZJZ PGŽ više se neće održavati u dvorani na Zametu. Cijepni timovi premještaju se u produžetak pri glavnoj zgradi Zavoda, na adresi Krešimirova 52a.

Novi prostor u prizemlju zgrade Zavoda pogodan je za optimalan rad cijepnih timova te je prostorno dostatan za trenutne potrebe masovnog cijepljenja građana Rijeke i okolice, a koje se do sada uspješno odvijalo u sportskoj dvorani na Zametu.

Radno vrijeme novog glavnog cijepnog punkta u glavnoj zgradi Zavoda je svaki radni dan od 8:00 do 19:30 sati, a subotom od 8:00 do 15:00 sati.

NZZJZ PGŽ još jednom naglašava važnost stjecanja kolektivnog imuniteta, odnosno primovakcijancije te primanje tzv. booster doze, pogotovo za starije osobe te osobe s kroničnim bolestima.

Aktualna strategija cijepljenja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i dalje će se aktivno prilagođavati trenutnoj epidemiološkoj situaciji u cilju zaštite građana i što kvalitetnije borbe protiv pandemije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari