DODIJELJENE GODIŠNJE NAGRADE

Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Matulji

Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Matulji

Općina Matulji svečanom sjednicom Vijeća obilježila je Dan općine. Tom prigodom dodijeljene su godišnje nagrade laureatima i predstavljeni općinski projekti koji su realizirani i oni čija realizacija tek slijedi.

Načelnik Vedran Kinkela istaknuo je kako su u protekloj godini savladali sve izazove, počevši od onih pandemijskih. Rekao je to bila i godina popisa stanovništva, čiji rezultati nisu pokazali veće oscilacije, što govori da nema brige za budućnost Matulja. Naveo je kako se svi projekti rade na dobrobit svih stanovnika, kako bi Matulji bili mjesto za ugodan život i poticajna sredina.

Godišnje nagrade dodijeljene su laureatima Aleksandru Sandiju Šneleru (postumno), Gordani Begić i članovima Udruge umirovljenika i starijih osoba Općine Matulji.

VIDEO DANA:

Uručenje godišnjih nagrada Općine Matulji bio je najsvečaniji trenutak sjednice Vijeća kojem su nazočili i zamjenik župana PGŽ-a Vojko Braut, zastupnica u EU parlamentu Romana Jerković te saborski zastupnici Tomislav Klarić i Erik Fabijanić.

Svečanost su uveličale Učkarice, članice KUD-a Učka, koje su svojim izvedbama najavile njihovu veliku slavljeničku godinu, 60. rođendan udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari