OBILJEŽAVANJE DANA OSOBA S INVALIDITETOM

Galerija | Članovi Udruge osoba s invaliditetom tradicionalno posjetili Grad Opatiju

U povodu obilježavanja Dana osoba s invaliditetom i uoči božićnih blagdana članovi opatijske Udruge osoba s invaliditetom posjetili su Grad Opatiju i družili se s gradonačelnikom Fernandom Kiriginom i zamjenicom gradonačelnika Kristinom Đukić.

U okviru kreativnih radionica projekta Opatijski kutak za inkluziju, koje vode Katarina Kalčić i Izabela Lelek Purić, jučer proglašena Najvolonterkom Liburnije, članice i članovi Udruge marljivo su izrađivali božićne ukrase. Šarolike  iznimno lijepe i kreativne božićne ukrase možete kupiti na štandovima ispred opatijske i lovranske tržnice do Božića. Članovi Udruge će ih ondje izložiti i ponuditi građanima u prijepodnevnim satima, kada to vremenske prilike dozvole.

Ove godine vrijedne su ruke članova opatijske Udruge izradile prekrasne patuljke različitih dimenzija i generacija koji su se udomaćili ispod bora i ponosno krase prostor gradske uprave.

Suradnja Grada Opatije s Udrugom osoba s invaliditetom grada Opatije je vrlo kvalitetna i otvorena te se nastavlja kroz nove projekte i u idućoj 2023. godini.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari