U SJEDIŠTE PGŽ

Galerija | Ovo su najmlađi pjevači Betlehemske zvijezde! Mališani iz Viškova donijeli dašak blagdanskog raspoloženja u sjedište PGŽ

Mališani Dječjeg vrtića “Zvončica” iz Viškova donijeli su dašak blagdanskog raspoloženja i dječjeg veselja u sjedište Primorsko-goranske županije.

Malene pjevače Betlehemske zvijezde, u čijoj su pratnji bile zamjenica ravnateljice Ljilja Ivkić, odgojiteljica u vjeri Silvija Jović i povjerenica za misije Riječke nadbiskupije Andreja Škarabot Kunšteš, primila je zamjenica župana Marina Medarić.

Tom su prilikom djeca otpjevala nekoliko prigodnih božićnih pjesama, a ugodan i ozbiljan razgovor o važnosti prijateljstva, ljubavi i obrazovanja zasladili su slatkim paketićima koje je djeci uručila zamjenica župana.

Događaj organizira Povjerenstvo za misije Riječke nadbiskupije u okviru ogranka Papinskog misijskog djela sv. Djetinjstva. Riječ je o akciji u kojoj djeca pjevajući adventske pjesme nose znak betlehemske zvijezde naviještajući božićnu blagovijest. Darovi koji se tom akcijom prikupe odlaze u centralni fond Djela sv. Djetinjstva otkuda se namjenjuju djeci u misijskim zemljama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views