NARUČENO JE 12.000 KOMADA

Crikvenica je naručila maske za cijeli grad! Podjela od sutra, evo pod kojim uvjetima

Grad Crikvenica naručio je 12.000 komada zaštitnih maski za koje se pretpostavlja da bi trebale biti dovoljne za sve stanovnike grada Crikvenice

Maske ne mogu biti odjednom isporučene te će stoga svaki dan stizati jedan dio maski, odnosno maske će stizati parcijalno.

Maske će se moći preuzeti u Gradskoj upravi Grada Crikvenice na temelju prethodno dobivenog termina putem javljanja na broj telefona 051/455-483 kako se ne bi stvarale gužve i kako ljudi ne bi bili međusobno u kontaktu, što je i naputak Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Podjela maski na temelju prethodnog dogovora kreće od sutra, 26. ožujka kao i zaprimanje poziva. Pozivi će se zaprimati svakim radnim danom od 08:00-15:00 sati.

S obzirom na ograničene količine maski ovim putem apeliraju na građane da se javljaju prvo oni koji nemaju niti jednu masku kako bi mogli nesmetano funkcionirati odnosno obavljati sve ono za što moraju izvan kuće, a potrebna je maska.

Isto tako, ovim putem mole građane koji spadaju u rizičnu skupinu da ne dolaze sami po maske već da po svoju masku nekoga pošalju ili napomenu isto prilikom poziva na gore navedeni broj telefona.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari