VESPA KLUB RIJEKA

CROVESPA 2023 Rijekom, Opatijom i Kastvom ovog vikenda prodefilirat će 450 vozača Vespi!

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Vespa kluba Rijeka je najavio ovogodišnji vespa susret Crovespa 2023 koji će se 8. i 9. rujna održati u Rijeci ,Opatiji i Kastvu

Vespa klub Rijeka nakon devet godina ponovo organizira najveći Vespa susret u jugoistočnoj Europi. Na susret stiže preko 450 vozača Vespi iz 13 država okupljenih u čak 48 klubova.

Bogat program

Crovespa Rijeka nije samo organizirana vožnja vozača Vespi – ovdje se radi i o izložbama, koncertu i partijima namijenjenima za građane i 450 sudionika iz 13 država.

Izložba „Vespa i Kvarner“ je danas otvorenau Perivoju Guvernerove palače i ulaz je slobodam za sve zainteresirane.

Susret vespaša započinje u petak 8. rujna koncertom grupe „Infinity band“ u predivnom ambijentu Nugentovog parka kraj Trsatske Gradine iza 20 sati. Svi su pozvani a koncert je otvoren i slobodan za sve građane.

U subotu 9. rujna već u 8 sati ujutro vespaši će se okupiti na Riječkome Korzu. U 11 sati krenut će prema Preluku gdje je organizirana revijalna vožnja po proslavljenoj stazi na kojoj se nekoć održavala moto-utrka Svjetskog kupa.

Zabavni program

Nakon vožnje stazom slijedi defile prema Kastvu gdje će se vespaši okrijepiti uz neizbježno degustiranje kastafske Belice.

Opatijski Mul vespaše očekuje oko 15 sati gdje je za sudionike organiziran obilazak opatijskih znamenitosti. Nakon toga slijedi povratak u perivoj Guvernerove palače gdje će se upriličiti svečana večera i party do kasnih sati.

Svi zainteresirani građani mogu pronaći detaljne Informacije na mrežnim stranica Vespa kluba Rijeka gdje se i mogu prijaviti za vožnju Vespom.

O samom susretu više pročitajte na Web stranici susreta:
https://crovespa.com/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari