GLOBALNA KAMPANJA

Riječke znamenitosti u četvrtak u crvenom, Rijeka se time pridružuje globalnoj kampanji

07.08.2022., Rijeka - Fontane na Jadranskom trgu i lucke dizalice na Mololongu osvijetljene su crvenim svijetlima povodom obiljezavanja Svjetskog dana svjesnosti o Duchenne misicnoj distrofiji. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U četvrtak 7. rujna 2023. godine,na inicijativu Saveza društava distrofičara Hrvatske riječke gradske znamenitosti bit će osvijetljene crvenim svjetlom

Rijeka će se na taj način i ove godine priključiti globalnoj kampanji obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o Duchenne mišićnoj distrofiji.

U povodu obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o Duchenne mišićnoj distrofiji te u znak potpore ovoj međunarodnoj i nacionalnoj inicijativi crvenim svjetlom osvijetlit će se fontane na Jadranskom trgu i dizalice na Molo Longu.

Time će se Rijeka pridružiti brojnim gradovima koji sudjeluju u kampanji kojoj je cilj pružiti potporu osobama kojima je dijagnosticirana Duchenne mišićna distrofija te pridonijeti podizanju svijesti građana o ovoj dijagnozi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari