DRUŽENJE I ZABAVA

Galerija | CROVESPA 2023 U Rijeci se okupili vlasnici 500 vespi, u gradu ljubitelji iz cijele Europe

U organizaciji Vespa kluba Rijeka od 8. do 10. rujna održava se CROVESPA 2023., manifestacija koja okupila ljubitelje vespi iz cijele Europe, a program se osim u Rijeci održava i u Kastvu i Opatiji

Tijekom tri dana trajanja manifestacije u Rijeku su pristigli „vespisti“ iz cijele Hrvatske, ali i brojnih europskih zemalja (Italije, Austrije, Slovenije, Poljske, Mađarske, Češke, Francuske,…). Njih 500-ak svoje je moto ljubimce u subotu parkiralo na Korzu gdje su ih građani mogli razgledati, a među njima je bio i zamjenik riječkog gradonačelnika Goran Palčevski.

Nakon Rijeke, vespisti su krenuli prema Preluku od kud ih put vodi dalje prema Kastvu, a zadnja stanica je Opatija.

Pogledajte video prilog Kanala Ri:

Manifestacija je prilika za druženje i zabavu pa tako ni toga neće nedostajati, a u sklopu programa u perivoju Guvernerove palače postavljena je i izložba „Vespa i Kvarner“.

Vespa klub Rijeka član je Vespa kluba Hrvatska, nacionalnog kluba vlasnika i ljubitelja Vespi, koji okuplja „vespiste“ i Vespa klubove iz cijele države te predstavlja Hrvatsku u svjetskoj organizaciji Vespa World Club. Klub je osnovan 2007. godine, nastavivši tradiciju klupskog Vespa druženja u Hrvatskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari