BESPLATAN PROGRAM

CTK Rijeka otvara RADAя info kutak

Srijeda, 3. studenog rezervirana je za RADAя info kutak!

U prostorima Centra tehničke kulture Rijeka u srijedu, 3. studenog od 10:00 do 11:00 sati otvorit će se info kutak za sve zainteresirane za sudjelovanje u projektu RADAя, kojeg provodimo u suradnji sa JK Maxi, SPK Tuhobić, Visokom poslovnom školom PAR i HZZ-om.

Svi zainteresirani slobodni su doći u Centar tehničke kulture Rijeka (Školjić 6) gdje će moći saznati sve informacije vezane za projekt RADAя, kao i ispuniti prijavnice uz pomoć naših djelatnika. Pozivamo sve naše buduće korisnike da dođu, raspitaju se o svemu što ih zanima te postanu dio ovog super projekta!

Podsjećamo, projekt RADAя nudi besplatan program reintegracije na tržište rada mladim osoba u NEET statusu s područja Primorsko-goranske županije kroz osposobljavanje za radnike na visinskim radovima, voditelje brodica B i C kategorije, administratore u sportskim organizacijama i asistente na EU projektima.

Prijaviti se mogu mlade osobe u NEET statusu (eng. not in education, eployment or training), točnije – mladi od 15 do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja odraslih i pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Korisnici će kroz projekt RADAя dobiti priliku za razvoj digitalnih i jezičnih vještina i stjecanje međunarodno priznatih diploma te se osposobiti za jedno ili više aktualnih zanimanja. Iskustvo potrebno za bavljenje ovim zanimanjima korisnici će steći kroz volonterski angažman u sportskim organizacijama i udrugama s područja tehničke kulture. Tijekom reintegracije, mentori će korisnicima na raspolaganje staviti svoja znanja i vještine vezane za proces (samo)zapošljavanja kako bi im olakšali donošenje odluka vezane za odabir budućeg zanimanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari