SPLITSKI GLAZBENI FENOMEN

Dalmatino će održati veliki koncert za Valentinovo u Crikvenici

Tek što su održali koncert u rasprodanoj Areni Zagreb, splitski glazbeni fenomenom već najavljuje prvi veliki samostalni nastup u 2023. godini

Nakon magičnog završetka godine nastupom u rasprodanoj Areni Zagreb, priznati splitski glazbeni fenomen Dalmatino najavljuje i svoj prvi veliki koncert u 2023. godini. Jedan od najposebnijih domaćih koncertnih izvođača svoje svevremenske stihove posvećene ljubavi donosi i pred publiku u Crikvenici, gdje će 10. veljače 2023. održati posebnu glazbenu večer “Valentinovo uz Dalmatino” u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaznice su dostupne u prodaji.

Dalmatino – “Refužo” (video):

Skupina Dalmatino već dvadeset godina oduševljava publiku, diljem Hrvatske, ali i svijeta. Sve pjesme s njihovih albuma objavljenih uz podršku diskografske kuće Dancing Bear postaju evergreeni koji godinama ne silaze s top lista radijskih urednika. U svojoj bogatoj karijeri nagrađeni su Porinom za novog izvođača, njihove ploče nose zlatni i platinasti status, a ostvarili su i diskografske uspjehe hitom “Refužo” koji je ušao u prestižni klub singlova koji su dosegnuli 52 tjedna na listi HR Top 40 najemitiranijih pjesama u hrvatskom radijskom eteru.

Kroz godine djelovanja održali su brojne koncerte u Hrvatskoj i inozemstvu, od Australije do Kanade, a to su i po osvrtima medija uvijek noći za pamćenje. Pravi procvat zabilježili su posljednjih godina na hrvatskim koncertnim pozornicama; nakon uspjeha s tri rasprodane večeri u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, prepune dvorane Gripe u Splitu gdje su nastupili pred gotovo sedam tisuća ljudi i burnog rasporeda ljetne turneje, godinu su završili spektakularnim nastupom u rasprodanoj Areni Zagreb, 21. prosinca 2022.

Dalmatino – Dajem Ti Rič (Live 2022):

I dok je godina na zalasku, osnivači Dalmatina, Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, svoju posebnu koncertnu atmosferu najavljuju već i za 2023. Među njihovim prvim koncertnim postajama sljedeće godine bit će upravo Crikvenica, gdje će prirediti posebnu glazbenu večer naziva “Valentinovo uz Dalmatino” i s publikom podijeliti svoje najposebnije koncertne trenutke s pjesmama koje su odvijek posvećene – ljubavi.

Koncert će se održati 10. veljače 2023. u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaznice su dostupne u prodaji putem sustava Eventim. Organizator koncert je Baba Production.

Dalmatino na mrežama:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100044511126358
https://www.instagram.com/grupadalmatino/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari