DAMIR MIŠKOVIĆ ĆE POLUDJETI KAD OVO VIDI: Premontirani video u kojem se jasno odriče politike iskorišten u – propagandne svrhe od „Obijeve koalicije“!

Na Facebook stranici „Vojko Obersnel Obi“ koja dulje vrijeme funkcionira kao propagandna platforma za samohvalu aktualnog riječkog gradonačelnika i onime što jest i onime što zapravo nije napravio za Rijeku, pojavio se i videouradak u kojem ispada da je i predsjednik Uprave riječkog prvoligaša Damir Mišković „uskočio“ u propagandni vlak koalicije Rijeka za sve

I premda u početku svog videoobraćanja snimljenog na Stadionu HNK Rijeka na Rujevici Damir Mišković izrijekom pozdravlja „sve građane Rijeke i navijače Rijeke“ uz tvrdnju kako se „ne bavi politikom i ne želi se baviti politikom a jedina stvar kojom se želi baviti je HNK Rijeka“, u 24. sekundi snimke dolazi do primjetnog i zapravo slabo zamaskiranog montažnog reza kojim je kontinuitet Miškovićeva izlaganja naprasno prekinut. A mi možemo samo nagađati što je još u međuvremenu Damir Mišković rekao, prije nastavka govora u kojem hvali suradnju s odgovarajućim gradskim službama na realizaciji ostvarenih (kamp na Rujevici) i planiranih infrastrukturnih projekata HNK Rijeke (novi stadion Kantrida).

https://www.facebook.com/vojko.obersnel.1/videos/785355588308036/

Ovdje se postavljaju dva vrlo bitna pitanja koja će mnogi vidjeti i kao problem – ako je predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković na početku svoga videoizlaganja jasno ustvrdio da se „ne bavi politikom i ne želi se baviti politikom a jedina stvar kojom se želi baviti je HNK Rijeka“, je li Damir Mišković uopće znao da će njegovo izlaganje osvanuti kao predizborni adut na internetskoj platformi koalicije Rijeka za sve odnosno kandidata za riječkog gradonačelnika Vojka Obernela na najvećoj društvenoj mreži? I drugo, zašto je njegovo izlaganje naprasno prekinuto nakon 25 sekundi, izbrisan dio izlaganja i nastavljeno kako je „nevidljivom režiseru“ odgovaralo?

No nije to jedini „biser“ predizorne kampanje aktualnog riječkog gradonačelnika: Rijeka je oblijepljena plakatima kojima si koalicija Rijeka za sve odnosno aktualni riječki gradonačelnik Vojko Obersnel često pripisuju zasluge za investicije u kojima su sudjelovali jednostavno tako što su ti projekti ostvareni – na tlu grada Rijeke.

Tako iz redova riječke islamske zajednice čujemo kako u najmanju ruku nisu oduševljeni plakatima s fotografijom riječkog Islamskog centra i džamije koji su također iskorišteni u predizborne svrhe jedne stranačke koalicije odnosno kandidata za riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari