DANAS NA FIUMANKI U podne start dvije regate, na Terminalu i Gatu niz koncerata

U 20:30 na Gatu Karoline Riječke održat će se proglašenje pobjednika nakon čega slijedi besplatan koncert grupe Elemental i Sillycons

U subotu, 10. lipnja Fiumanka nudi niz raznovrsnih sadržaja. Od 10 ujutro otvoren je regatni ured za prijave na regatu, a istovremeno svoja vrata otvara i sajam Plavo-zeleni expo koji će trajati do 20 sati.

U podne startaju dvije regate: tradicionalna na relaciji Rijeka – Kostrena – Omišalj te Europska medijska regata. Start regate obilježit će se puštanjem balona. Od jutra na Terminalu možete po cijeni od 10 kuna kupiti balon na štandu Udruge Veliko srce-malom srcu, a sav prihod od kupljenih balona ide u humanitarne svrhe.

U 20:30 na Gatu Karoline Riječke održat će se proglašenje pobjednika nakon čega slijedi besplatan koncert grupe Elemental i Sillycons. Tijekom dana na Terminalu se odvija zanimljiv program: od 14 sati pjeva klapa Cinquina, u 17 sati sviraju Harmonikaši, a od 21 sati Kantridersi.

Za najmlađe će na Terminalu od 17 sati biti postavljen Start fun poligon.

Kraj punoljetne Fiumanke obilježit će se vatrometom točno u ponoć.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari