DANAS NA MOLO LONGU: Hodom, pjesmom, plesom i ping-pongom protiv Parkinsonove i Alzheimerove bolesti!

Javnozdravstvenu akciju „Kilometar za zdravlje“ čiji je cilj naglasiti važnost kretanja i aktivnog života u borbi protiv bolesti možete podržati danas od 10 do 12 sati na Molo longu

Klinika za neurologiju KBC-a Rijeka, udruge „Parkinson i mi“ i „Društvo za neurodegenerativne i ostale neurološke bolesti“, pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije, uz organizacijsku podršku Udruge socijalnih radnika Rijeke, u subotu 11. studenoga organiziraju akciju „Pokretom protiv Parkinsona i Alzheimera – kilometar za zdravlje“.

Javnozdravstvenu akciju čiji je cilj naglasiti važnost kretanja i aktivnog života u borbi protiv ovih bolesti možete podržati u subotu, 11. studenoga u vremenu od 10 do 12 sati, na Molo longu.

Protiv Parkinsonove i Alzheimerove bolesti šetat će se, igrati ping-pong, rekreirati te pjevati i plesati uz glazbeni program Šajete i plesača plesnog studia „ComoTango“ , sve zato da se poboljša psihofizičko stanje i uspori napredovanje bolesti, ali i da oboljeli u svakom smislu ostanu aktivni članovi društva.

Parkinsonova i Alzheimerova bolest kronične su i progresivne neurološke bolesti koje znatno smanjuju kvalitetu života pacijenata i članova njihovih obitelji, pa onda i šire zajednice. Cij je akcije podizanje razine javne svijesti o Parkinsonovoj i Alzheimerovoj bolesti, progresivnim neurološkim bolestima koje postaju sve veći javnozdravstveni problem.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views