DANAS SVI NA ZAMET! Humanitarni koncert za Milu na košarkaškom igralištu uz iće, piće i – šišanje!

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da dođu danas na Zamet, na novouređeno košarkaško igralište, kako bi svi zajedno donirali novčana sredstva za malenu Milu

“Na ovaj koncert ne treba posebno pozivati. Pokažimo koliko srce ima Rijeka i okupimo se u što većem broju.”, pozivaju vas organizatori.

Nastupaju Mauro Staraj & Orhan Sali, Padre, Belfast Food, Duško Jeličić & Bonaca, Callahan, The Blondes, PleteRI te DJ-evi.

Foto Marko Gracin

Restoran “Orijentovo ognjišće” biti će zadužen za šank i ponudu pića, kao i za hranu. Sav prihod od prodaje, nakon što se plate dobavljači ide malenoj djevojčici.

Master’s barber shop raditi će muške frizure u sklopu koncerta, a ukupna cijena šišanja ide također u donaciju.

Koncert su pomogli organizirati: Fran Žiković, Udruga Ri Rock, Orijentovo ognjišće, D’Boki sound & light, Masters Barber Shop kao i svi oni koji će sudjelovati!

Maloj Mili možete pomoći uplatom na IBAN i žiro-račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na IBAN i račun u Banci Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99.

Povezani VIDEO!