REAGIRANJE: Mogli su odmah reklamirati stranku, a ne varati javnost i građane

foto: facebook

Odmah po završetku današnje akcije čišćenja Starog grada koju smo najavili u tekstu “AJMO RIJEČANI! U nedjelju velika akcija čišćenja Starog grada i Gomile. Maja vas treba!”zaprimili smo reagiranje naše čitateljice koje prenosimo u cijelosti…

Poštovani,

akciju koju ste danima reklamirali kao građansku akciju jedne žene, koja je odlučila očistiti Stari grad, zapravo je organizirao Most. Maja Škufca bila je njihov kandidat na izborima za mjesne odbore, na eventu se vidi ona i drugi kako čiste u majicama Mosta i Ines Strenja Linić je na svom fejsu jučer reklamirala tu akciju.
Mogli su odmah to reklamirati kao da je Most organizator, a ne na ovaj način varati javnost i građane. Vjerujem da bi mnogi dva puta razmislili prije nego bi se odazvali akciji koja sluzi za skupljanje političkih bodova jedne stranke, a posebno Mosta čiji gradski vijećnici su ponosno hodali u Hodu za život i zalagali se za zabranu abortusa. Neka oni čiste, pohvalno je to ali mogli su odmah reći tko stoji iza toga, a ne skrivati i manipulirati građanima koji su mislili kako je riječ o apolitičnoj, građanskoj akciji s dobrim namjerama.

Inače, akciju je podržala i riječka Čistoća poslavši jedno teretno vozilo koje je odvelo sav prikupljeni otpad, a organizatorica se zahvaljuje svima koji su se uključili.

Foto: facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari